راه های تماس :
1 ابتدا با شناسه کاربری خود وارد سایت شوید
2 روی کلید سبز رنگ بالای سایت کلیک کنید
3منوی ارسال پست جدیدرا کلیک کنید .
  • ساعات مجاز برای تماس : 10 تا 16
  • روزهای کاری : شنبه تا 4شنبه
  • ایمیل : data(@)rastchin.com
 
اگر مشکل شما همچنان برقرار است یا سوالات دیگری دارید می توانید با شماره تماس 09125160996 تماس بگیرید
 

پرسش و پاسخ

در این بخش سوالات مربوط به راستچین کردن قالب ها و موارد مشابه بررسی و پاسخ داده می شود
سلام
دیتابیس من در import و export مشکل داره . خطای 1044 میده . تمام سطح دسترسی ها رو هم به یوزر دادم و حجم دیتابیس هم فکر نمیکنم بالا باشه
ورژن لوکال 5 هست و ورژن هاست 4 : به نظر شما از اینه ؟
ممنون میشم کمک کنید
پیوست (1)
  1. محمد
  2. سیستم مدیریت محتوا - جوملا 2.5
  3. جمعه, 01 بهمن 1395
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
سلام.
خیر مشکل مربوط به وجود دستوری در فایل SQL شما می باشد. زمانیکه از هاست اشتراکی استفاده می کنید "ایجاد دیتابیس" یا همان پایگاه داده باید از طریق cpanel انجام شود و نه فایل SQL. که اشاره کرده اید پیشتر انجام داده اید. پس فایل sql خود را باز کرده و قسمتی که حاوی دستور create database.... می باشد را حذف کنید. این دستور در ابتدای فایل خواهد بود.
سپس مجدد اقدام به Import نمایید.
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
این کار کرده بودم . یه روزه دارم تو اینترنت میگردم
مثلا بعد این کار این خطا رو میداد

Table 'cp26027_shd.SHD_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `SHD_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('b68f7f4cc1fd0578bf99ec51c7ea9c0c', 0, '1484910899')
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
خوب این نشون میده فایل شما دارای ایرادات دیگری هم هست
خطای بعدی مربوط به این هست که شما قصد دارید داده جدول را insert کنید در حالی که جدول وجود ندارد!
هنگام ایجاد فایل sql در phpmyadmin گزینه Custom را زده و مطابق تصویر پیوست، گزینه ها را انتخاب کنید. ویدئوی زیر را نیز مشاهده کنید :
http://rastchin.com/support/install-cms/97-upload-wamp-2-cpanel
پیوست (1)
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
تنظیماتم اینجوریه؟
اشتباهه
پیوست (1)
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
من ویدیو رو شاهده کردم
شما تو ویدیو create database رو پاک نمیکنید . اما من تا پاک نکرده بودم ایمپورت نمیشد .
اون جدولی هم که ایراد میگیره . تو phpmyadmin هست . نمیدونم چرا ایراد میگیره
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
یکبار تیک IF NOT EXIST رو بردارید و فایل SQL رو ایجاد کنید.
قبل از IMPORT کردن نیز کلیه جداول قبلی رو حذف کنید.
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
هیچ فرقی نکرد
بازم این پیغام خطا رو داد
Table 'cp26027_shd.SHD_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `SHD_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('b68f7f4cc1fd0578bf99ec51c7ea9c0c', 0, '1484921128')
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
کد تیم ویوور را به 09125160996 ارسال کنید
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
سلام .
چه ساعتی واسه شما راحت تره تا هماهنگ بشیم باهم
ممنون
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
برای حل مشکل رنگ فوتر سایت کد زیر را در انتهای فایل templates\construction\css\rtl.css وارد کنید :
.col-lg-3.col-md-6.col-sm-6.col-xs-12 {
background: #313131;
}

.t3-footnav > div:last-child::before {
background: none;
}
پاسخ صحیح Pending Moderation
0
رای
لغو
سلام مهندس
بازم ممنون بابت کمک هاتون
فوتر درست شد
ممنون از سایت خوبتون
  • صفحه :
  • 1


پاسخی ارسال نشده است
همچنین این پست قفل است و امکان ارسال نیز وجود ندارد
پست جاری قفل شده است
بالا