راه های تماس :
1 ابتدا با شناسه کاربری خود وارد سایت شوید
2 روی کلید سبز رنگ بالای سایت کلیک کنید
3منوی ارسال پست جدیدرا کلیک کنید .
  • ساعات مجاز برای تماس : 10 تا 16
  • روزهای کاری : شنبه تا 4شنبه
  • ایمیل : data(@)rastchin.com
 
اگر مشکل شما همچنان برقرار است یا سوالات دیگری دارید می توانید با تلگرام ما در ارتباط باشید
 

چگونه مطالب بهتری برای وبلاگ بنویسیم؟

5
1 1 1 1 1
رتبه 5.00 (2 رای)

•    نمیدانم دقیقا چه مطلبی  بنویسم!
•    چرا افراد در مورد مطالب من نظر نمی دهند و یا آنها را به  اشتراک نمی گذارند؟
•    حجم مطالب من زیاد است اما وب سایت بازدیده کمی دارد...


شاید همه ما با این گونه مشکلات مواجه شده باشیم.اما نگران نباشید!
در ادامه راه کارهایی برای بهبود وضعیت بازدید وبلاگتان را معرفی خواهیم کرد :

1-  نیاز اساسی مخاطبان چیست؟
مخاطبان شما چه کسانی هستند؟  بدنبال چه چیزی هستند ؟
علاقه مندی و شخصیت مخاطبان موضوع پست بعدی وبلاگ شما را مشخص می کند.
بعنوان مثال اگر بازدیدکنندگان کارآفرینانی باشند که  برای شروع یک کسب و کار جدید در حال تلاش هستند ،جزئیات  نحوه اشتراک گذاری اطلاعات بر روی شبکه های اجتماعی برای آنها مفید نخواهد بود! چه بسا اکثر آنها این بر این موضوعات مسلط باشند.  شما میتوانید اطلاعات دیگری  مربوط به استفاده بهتر از شبکه های اجتماعی (مثل استفاده تجاری از آن  به جای استفاده شخصی) را به اشتراک بگذارید.
اگر شما هرروز  به جای مطالب روزمره،  اطلاعاتی را که مخاطبانتان  نیاز دارند و می خواهند بشنوند را در اختیارشان قرار دهید  شما وبلاگ نویس موثرتری هستید. اینطور نیست؟

2- با یک موضوع خوب و یک عنوان جذاب  شروع کنید:
برای شروع بلاگ نویسی، از موضوعات کلی انتخاب کنید. به خصوص اگر شما وبلاگ نویسی تازه کار باشید یا مطمئن نباشید در آینده در مورد  چه چیز میخواهید بنویسید . بعنوان مثال  اگر شما در صنعت دکوراسیون داخلی فعالیت می کنید، می توانید اطلاعاتی  در مورد روش های خلق آثار هنری جذاب  در اختیار مخاطبان قرار دهید.
برای جلب نظر مخاطبان بر محتوای مطالب  میتوانید از عنوان های جذاب استفاده کنید  . مثلا : اشتباهات رایج مردم در آویختن قاب

عنوان یکی از مهمترین جنبه های پست (مقاله) است. مطالبی را  که می نویسید باید با عنوان مرتبط باشد. مثلاً اگر عنوان "نصب آثار هنری سنتی در خانه های امروزی" است، مقاله را نباید در مورد "آویختن آثار هنری معاصر در خانه های سنتی" نوشت!!!

 

3- مقدمه را فریبنده بنویسید:
علاوه بر انتخاب یک عنوان جذاب، شما باید با یک مقدمه فریبنده توجه خوانندگان را جلب و آنها را وادار به خواندن بقیه مطالب کنید. اگر خواننده در دو پاراگراف اول چیز جالبی پیدا نکند بلافاصله دکمه برگشت به عقب را میزند.
اما چگونه میتوان یک مقدمه جالب نوشت؟
تلاش کنید توجه را با  آمار جالب توجه یا طنز یا داستان جلب کنید. در مرحله بعد علت نوشتن مقاله و مشکلاتی که کاربران با آن مواجه شدند  را توضیح دهید. با این روش آنها به خواندن ادامه میدهند.


4- مطالب وبلاگ را سازماندهی کنید:
خیلی اوقات یک مطلب ممکن است حجم اطلاعات زیادی را به همراه داشته باشد. با توجه به حجم مطالب به کمک شیوه های زیر محتوا را بهینه نمایش دهید : 

نمودار و لیست/ بخشبندی/ زیرنویس / اینفوگرافیک

5- شروع کنید:
اکنون که قالب یا طرح کلی مطالبتان مشخص شد باید شروع به نوشتن کنید . شما میتوانید کلی تر شروع و هرجا که احساس کردید نیاز است مطلب را باز کنید. از تجارب و آنچه که از قبل میدانستید بنویسید. در صورت لزوم برای جمع آوری اطلاعات مرتبط بیشتر (دادها ،آمار و مثال هایی برای تاکید روی نکات کلیدی ) تحقیق کنید.
نکته :
چه مدت باید مطالب در وبلاگ باشد؟ تا زمانی که مفید است باید باشد.

6- ویرایش کنید، هرگونه اشتباه باید رفع شود :
وقتی که مطلب نوشته شد ، بدقت آن را بخوانید و هرگونه اشتباه را اصلاح کنید. حتی می توانید از دیگران برای ویرایش دستوری کمک بگیرید. قالب بندی مطالب خود را بر اساس 2 پارامتر زیر بررسی کنید:
• ظاهر مطلب :
در یک مطلب با قالب یندی درست ،  شما براحتی عناوین اصلی و زیر عنوانها را می بینید و این کمک می کند یکپارچگی مطالب نیز حفظ شود.
• برچسب ها :
برچسب ها کلمات کلیدی هستند که برای توصیف مطلب استفاده می شوند و خوانندگان را قادر میسازد مطالب  مشابه را در سایت پیدا کنند. برچسبها را یک نوع دسته بندی تصور کنید.


7- یک CTA  یا (call to action) به پست خود اضافه کنید:
در اواخر هر  مطلب  وبلاگ  از خوانندگان در خواستی داشته باشید. مثل خواندن یک پست مرتبط ، ثبت نام برای یک وبینار  ، دانلود یک کتاب  یا اشتراک گذاشتن در وبلاگشان. اگر خوش شانس باشید ، بازدیدکنندگان شما مطلب مفید وبلاگ را میخوانند و با کلیک کردن بر روی  CTA  به صفحه دیگری منتقل می شوند. در نظر داشته باشید که  CTA  باید مفید باشد.

8-  SEO  صفحه را در نظر داشته باشید:
وقتی که نوشتن تمام شد محتوا را بهینه کنید اما در مورد تعداد تکرار لغات کلیدی وسواس نداشته باشید. همچنین می توانید URL  خود را کوتاه کنید و از کلمات کلیدی در آن استفاده کنید.
نکته:
•  Anchor Text  (لینک) : کلمات کلیدی را با دقت داخل عنوان لینک قرار دهید. موتورهای جستجو برای رتبه بندی این کلمات توجه بیشتری به لینک دارند.        
•  عنوان صفحه : اکثر ابزار های وبلاگ نویسی ، عنوان مطلب را در عنوان صفحه وب قرار می دهند. شما باید سعی کنید کلمات کلیدی را در عنوان قرار دهید به شرطی که بر کیفیت و جذابیت آن تأثیر نگذارد.

9-  یک عنوان اغواء کننده انتخاب کنید:
بله، باز هم عنوان!
به یاد داشته باشید اگر  عنوان مطلب شما فریبنده و جذاب باشد سبب میشود که بازدیدکنندگان به خواندن مطالب ادامه دهند. در بیشتر مواقع عنوان مهمترین بخش  مطلب  می باشد.

 

با بکار بردن نکات ساده وبلاگ نویسی بالا، بازدیدکنندگان شما مطالب را به اشتراک گذاشته و بازدید سایت/ بلاگ شما افزایش خواهد یافت.

بالا