در قالب اینوشاپ که نسخه جوملای آن 3.10.11 (آخرین نسخه فعلی جوملا 3) است وقتی کومنتو رو به آخرین نسخه فعلی آن یعنی 4.0.5 آپدیت میکنم همه چیز بهم میریزد و در وبسایت به شکل خیلی بد و ناقصی نمایش داده می شود. در پنل ادمین آن نیز اصلا قسمت پوسته ها وجود ندارد که بخواهم گزینه رو انتخاب کنم!!! تنظیماتش رو هم خیلی بررسی کردم ولی نتونستم تغییر خاصی برای درست شدنش در اون ایجاد کنم (تصاویر پیوست شدند).
برای تست، کل کومنتو رو حذف و مجددا فقط ورژن های 3.1.16 و 4.03 و 4.05 رو هم تک تک نصب کردم اما باز هم همین مشکلات پیش اومد، مجبور شدم دوباره بک آپ برگردوندم.
لطفا راهنمایی کنید چکار باید انجام دهم؟!

*** توضیحات بیشتر:
- برای اینکه نسخه php هاست رو بتونم از 7.4.24 به 8.0 ارتقا بدم و وبسایت هم بدون مشکل نمایش داده بشه یکی از افزونه های اون همین کومنتو هست که باید بروز کنم تا بعد برم سراغ موارد بعدی! (در سئوال قبلیم هم خودتون راهنمایی کردید که افزونه ها باید بروز بشن و یکی از اونها هم مشخصا همین کومنتو بود که باید بروزش کنم.)
- از ورژن اولیه ایی که روی خود قالب اینوشاپ نصب و تنظیم شده بود راضی بودم. هر بار که کومنتو رو به ورژن بالاترش ارتقا میدادم خراب میشد به همین دلیل از آپدیتش منصرف میشدم و برمیگردوندم به آخرین بک آپی که داشتم، اما الان برای مهاجرت به نسخه php 8 و بالاتر دیگه مجبورم که آپدیتش کنم .
تشکر از راهنمایی و پاسخ شما