شاید بپرسید چرا بی کلام؟ و شاید هم نپرسید!
تجربه من چه در امر برنامه نویسی و طراحی و چه کارهای مشابه می گوید اگر هنگام کار موزیک باکلام پخش شود تمرکز پایین می آید اما اگر موزیک بی کلام باشد و ملایم، می تواند احساس بهتری به شنونده القا کند. تصور کنید مشغول رنگ آمیزی دیوار اتاق تان هستید یا پر کردن دندان بیمار و یا حتی در یک کافی شاپ مشغول صحبت. موزیک بی کلام اینجا می تواند تجربه ای زیباتر به شما بدهد اگر حساب شده انتخاب شده باشد.
2 سال پیش تصمیم گرفتم از آرشیو موزیک های بی کلامی که دارم بهترین هارو انتخاب و در سایت سولند قرار بدم. به مرور و افزایش بازدید سایت ترافیک مصرفی براحتی ماهانه چند ترابایت شد و ناچار شدم مبلغی نیز برای نگهداری سرویس دریافت کنم. با این حال استقبال خوب است و معمولا نظرات مثبت از مشتریان دریافت می کنم. لذا این سایت به کار خود ادامه می دهد و سعی می کنم هر ازگاهی با دقت، فایلی به سایت اضافه کنم. دلیل اینکه فایل های سایت را زیاد نمی کنم نیز همین است چون ترجیح میدهم برای کسانی که فرصت کافی نداند گلچین کنند این سایت کاربردی تر باشد. دسته های اصلی موزیک ها بصورت زیر است :
- انتخاب نگارنده / پیانو / گیتار / آکاردئون / تار و سه تار / سازدهنی
- کلاسیک / موسیقی فیلم / نوستالژی / بازی / ریمیکس
- مدیتیشن / طبیعت / کهکشان
- و ...
لازم به ذکر است کانال تلگرام سولند که برای مشتریان است نیز بصورت مستمر بروزرسانی می شود و معمولا از سایت بروزتر است. امیدوارم اگر سری به سولند زدید با قطعه ای که دوست داشتید و مدت هاست آن را نشنیده اید مواجه شوید. حال خوب شما را آرزومندم
بهترین موزیک های بیکلام دنیا را همین امروز گوش دهید - https://soland.ir
- دسته: سرگرمی
مارک زاکربرگ موسس فیسبوک در جلسه پرسش و پاسخی که در جولای 2014 برگزار شده بود توسط یکی از شرکت کنندگان با سوال جالبی رو به رو شد: چرا هر روز همین تیشرت خاکستری را به تن می کنید؟ زاکربرگ پس از رو به رو شدن با این سوال از شریل سندبرگ (کارمندش) خواست که تائید کند بیشتر از یک تیشرت دارد! و اضافه کرد که وقت گذاشتن روزانه برای انتخاب لباس چیزی نیست ک بخواهد انرژی خود را صرف آن کند:
"من واقعا تلاش میکنم زندگی ام خالی از تصمیم گیری های بیهوده باشد تا بتوانم بهترین خدمات را به جامعه ارائه دهم."
تنها زاکربرگ نیست که این طرز فکر را دارد. بسیاری از افراد موفق از گذشته تا کنون با مارک هم عقیده اند. افرادی مثل مجری استرالیایی تلویزیون، کارل استفانوییچ متنوع نبودن لباس در کمد آقایان را یک امتیاز می دانند. در ادامه با تعدادی از این افراد آشنا شوید.
استیو جابز
یقه اسکی مشکی،شلوار جین آبی و کتونی سفید
لباس پوشیدن استیو جابز به قدری طرفدار پیدا کرده که تعداد زیادی از کارکنان شرکت اپل نیز همانند او لباس می پوشند.جابز اشاره کرده بود که زمانی در فکر طراحی لباس فرم برای تمام کارکنان اپل بوده و این موضوع با مخالفت های زیادی همراه شده است.
در دهه 1980 جابز در سفر خود به ژاپن و شرکت سونی متوجه لباس فرم کارمندان می شود. مدیر شرکت سونی، آکیو موریتا به جابز می گوید : بعد از جنگ جهانی دوم کارمندان توان مالی خرید لباس مناسب را نداشته اند و بدین دلیل لباس فرم کم کم همه گیر می شود. جابز نیز می گوید که می خواهد این لباس فرم را در شرکت خود اجرایی کند
او از یک طراح ژاپنی به اسم ایزی میاکی می خواهد که یک جلیقه مشکی از جنس نایلون برای کارمندان شرکت طراحی کند. جابز می گوید " من با نمونه ها به شرکت بازگشتم و به همه گفتم چقدر خوب میشه که همه این لباس ها رو بپوشیم. اما دیگران ابراز تنفر کردند! "
با وجود عدم استقبال کارمندان، استیو رابطه خود را با طراح لباسش ادامه داده و می گوید :
"من از میاکی خواستم تا تعدادی ازین لباس را برایم درست کند و او 100 دست آماده کرد." سپس جابز در کمد لباس خود را باز می کند و با نشان دادن لباس ها به خبرنگار، می گوید این تعداد برای بقیه عمر من کافیست!
- دسته: سرگرمی
برای همه ما پیش می آید که گاهی در یک کافی شاپ، تاکسی، رادیو و یا ... آهنگ زیبایی را بشنویم و بخواهیم آن را دانلود کنیم اما مشکل اینجاست که اگر نام آهنگ را ندانیم پیدا کردن آن مشکل خواهد بود. اگر خوش شانس باشیم و متن آهنگ یادمان مانده باشد شاید موتورهای جستجو مانند گوگل بتوانند کمک کنند اما اگر متن را فراموش کنیم و یا اصلا موزیک بی کلام باشد تکلیف چیست؟!
در این مقاله چند راهکار برای پیدا کردن موزیک مورد علاقه شما معرفی می کنیم که بهتر از موتورهای جستجو عمل می کنند.
1) اپلیکیشن shazam
نرم افزاری که دارای نسخه رایگان و غیر رایگان! است با بانک اطلاعاتی قابل قبول که شامل آهنگ های پارسی نیز می شود. کافیست هنگام پخش آهنگ، نرم افزار باز باشد و نزدیک به مرکز صدا. چند ثانیه طول می کشد که فایل صوتی ضبط شده به سرور اینترنتی نرم افزار منتقل و در صورت پیدا شدن نام آهنگ، جواب را مشاهده خواهید کرد. اگر هم فایل در آینده پیدا شود به شما اطلاع خواهد داد. این برنامه در اندروید کمی با دردسر نصب می شود اما برای آیفون مشکلی ندارد. شاید یک دلیل این باشد که کمپانی اپل آن را خریداری کرده است
برای دانلود shazam به لینک زیر مراجعه کنید :
- اندروید : دانلود اپلیکیشن shazam برای اندروید
- اپل : دانلود اپلیکیشن shazam برای IOS
2) ارسال فایل به برای ما
باتوجه به مشکلاتی که اخیرا کاربران درمورد نحوه اتصال اینترنتی اپلیکیشن های یافتن موزیک مانند شازم گزارش کرده اند می توانید فایل صوتی خود را برای ما ارسال کنید. آی دی اینستا ما irsoland می باشد. باتوجه به محدودیت های اینستاگرام، ابتدا این صفحه را فالو و سپس نمونه فایل خود را ارسال کنید. در صورتی که اطلاعاتی در مورد موزیک شما داشته باشیم پیغام تان را پاسخ می دهیم. همچنین در صورت تمایل می توانید نمونه فایل خود را به شماره 9226321504 تلگرام کنید
3) استفاده از ابزار صوتی گوگل
اگرچه گوکل هنوز نتوانسته به کیفیت شازم موزیک ها را شناسایی کند اما باتوجه به اینکه روی اکثر موبایل های اندروید بصورت پیشفرض قرار دارد؛ گزینه خوبی برای تست است. از ویژگی های ممتاز این ابزار امکان جستجو با زمزمه خودتان است. این ویژگی وقتی موزیک شما کاوری از نسخه اصلی است بسیار بکار می اید! برای استفاده از ابزار گوگل کافیست اپ GOOGLE را باز کرده، روی ایکون میکروفن زده و سپس کلید search a song را انتخاب کنید. حالا باید موزیک را پخش کنید
4) اپلیکیشن SoundHound
مسلما این برنامه نیز مانند شازم کار می کند اما آرشیو متفاوتی دارد و بطور قطع نصب آن می تواند مفید باشد. سرعت تشخیص خوبی دارد.اگر موزیک مورد نظر خود را با دو روش قبلی نیافتید سراغ این برنامه بروید. فراموش نکنید این اپلیکیشن ها باید آپدیت باشند :
5) اپلیکیشن musiXmatch
طرز کار این نرم افزار نیز مانند موارد قبلی می باشد و برای افرادی که بسیار مصر هستند تا فایل خود را پیدا کنند به عنوان گزینه سوم توصیه می شود! این برنامه نیز برای اندروید و ios (سیستم عامل اپل) موجود است. البته این نرم افزار ویژگی های جالب دیگری مانند نمایش لیریکز (متن آهنگ) نیز دارد و در عین حال یک پخش کننده موزیک برای گوشی هم به حساب می آید. توجه کنید این اپلیکیشن برخلاف 2 مورد قبلی، ابتدا از شما می خواهد حساب کاربری ایجاد کنید و سپس امکان استفاده دارید.نام این اپلیکیشن در بین بهترین اپ های اندروید در سال 2014 و 2015 دیده می شود. در مورد نصب اپلیکیشن روی موبایل نیازی به توضیح نیست اما لینک های دانلود :
6) استفاده از کمک های انسانی! سایت WatZatSong
گاهی پیش می آید که آهنک، ریمیکس شده یا تنظیم (arrangement) آن تغییر کرده است و در این موارد نرم افزارها خوب کار نمی کنند و نمی توانند نام آهنگ را بیابند در حالیکه که اگر کسی آهنگ اصلی را شنیده باشد راحت نام را تشخیص می دهد. بهمین دلیل من شخصا زمانیکه شازم جواب صحیح نمی دهد سراغ این سایت می روم و بدون اغراق اکثرا جواب گرفته ام.
در این روش شما بخشی از موزیک خود را در این سایت آپلود می کنید. دیگر اعضای سایت فایل شما را بررسی می کنند و در صورتی که نام آهنگ را بدانند آن را زیر پست شما می نویسند. این سایت بیشتر شبیه یک فروم می باشد. زمانیکه پاسخی ارسال شود برای شما یک ایمیل ارسال می شود. شما نیز می توانید فایل های دیگران را چک کنید. اگرچه سایت انگلیسی است اما گاهی موزیک های ایرانی مانند آهنگ های سیروان خسروی نیز در بین فایل ها دیده می شود! فراموش نکنید لازم است تا در سایت عضو شوید
7) آهنگ را در گوش سایت midomi.com زمزمه کنید!
آرشیو این سایت برای آهنگ های خارجی قوی تر است اما نقطه قوتش آن است که در این سایت بخشی تعبیه شده که اگر آهنگ را برایش پخش یا زمزمه کنید در اکثر مواقع بدرستی آهنگ را پیدا می کند و نامش را نمایش می دهد. پس به تنها چیزی که نیاز دارید یک میکروفن است که در هر لپتاپی وجود دارد.
توجه شود راهکارهای دیگری نیز مانند کیبورد دیجیتال (musipedia.org) وجود دارد اما ما در اینجا 6 راه کاربردی تر را معرفی کردیم تا وقت شما با بررسی گزینه های متنوع هدر نشود.
اگر به موسیقی بی کلام و آرامش بخش علاقه دارید و یا باتوجه به زمینه فعالیت خود نیاز به گلچینی از بهترین موزیک های بی کلام دارید حتما سری به soland.ir بزنید.
- دسته: سرگرمی