راه های تماس :
1 ابتدا با شناسه کاربری خود وارد سایت شوید
2 روی کلید سبز رنگ بالای سایت کلیک کنید
3منوی ارسال پست جدیدرا کلیک کنید .
  • ساعات مجاز برای تماس : 10 تا 16
  • روزهای کاری : شنبه تا 4شنبه
  • ایمیل : data(@)rastchin.com
 
اگر مشکل شما همچنان برقرار است یا سوالات دیگری دارید می توانید با تلگرام ما در ارتباط باشید
 

مراقب ایمیل های جعلی و خطرناک باشید

5
1 1 1 1 1
رتبه 5.00 (3 رای)

باتوجه به افزایش تعداد ایمیل های مخرب و هرزنامه در چند سال اخیر، علارقم واضح بودن این مسئله بر آن شدیم تا مقاله ای کوتاه بهمراه چند مثال آماده کنیم تا خطر هک شدن اکانت کاربران اینترنتی (از طریق ایمیل) به حداقل ممکن برسد.

همانطور که می دانید با افزایش محبوبیت اینترنت، اجتناب از حضور در این عرصه ممکن نیست. پس باید برخی از اصول اولیه و نکات ایمنی را رعایت کنیم. تقریبا همه کاربران اینترنت ایمیل دارند و از ایمیل خود استفاده می کنند. این سبب می شود تا دیریادزود آدرس ایمیل شما در اینترنت قابل رصد باشد. فرض کنید که در فروشگاهی خرید کرده اید و مسلما ایمیل خود را وارد می کنید یا در یک شبکه اجتماعی عضو می شوید و از این طریق پس از مدتی ایمیل شما در بانک تبلیغات برخی شرکت ها قرار می گیرد.

orange از آنجا که هکرها همواره فعال هستند؛ از طریق سرویس های ارسال ایمیل انبوه، ممکن است شما نیز مخاطب آن ها قرار گیرید. شاید تصور کنید با وجود مرورگر بروز و آنتی ویروس قوی، دیگری خطری شمارا تهدید نمی کند اما حملاتی وجود دارد که ظاهری قانونی دارند! و قابل رصد توسط نرم افزارهای امنیتی نمی باشد.


تقریبا وجه مشترک تمامی این ایمیل های خطرناک بصورت زیر است :

  • انگلیسی هستند
  • از شما می خواهند روی لینکی کلیک کنید (که رمز عبور ایمیل خود را مجدد وارد کنید!)
  • در مورد منقضی شدن یا پرشدن حجم اکانت شما صحبت می کنند.
  • از آدرس ایمیل های معمولی مانند جیمیل، یاهو، یا سایت های گمنام ارسال می شوند
  • پیوست پی دی اف  یا فرمت فایل های فشرده مانند (zip,rar,7z,ace) دارند


به چند نمونه واقعی ازین حملات دقت کنید

 

چگونه ایمیل اصلی را از جعلی تشخیص دهیم؟ 

1)    ایمیل هایی که یاهو به کاربران خود می زند دارای یک حرف Y بنفش است. (تصویر 6) پس اگر ایمیلی دریافت کردید که ادعا می کند از طرف یاهو ارسال شده اما Y بنفش را ندارد مطمئن باشید جعلی است.  

2)    جیمیل، یاهو و شرکت های معتبر در صورتی که ببینند ایمیل شما پر شده است، ایمیل نمی زنند که روی لینکی کلیک کنید و رمز خود را وارد کنید!!! پس اینگونه ایمیل ها را بلافاصله حذف کنید.

3)    همواره در ایمیل هایی که به نوعی با اطلاعات خصوصی شما درگیر هستند (مانند رمز) بررسی کنید آیا فرستنده  آدرس صحیح دارد یا خیر. مثلا تصویر 7 و 8 نمونه ای از ایمیل های ارسالی از گوگل و فیسبوک هستند. آدرس سایت آنها در فرستنده دیده می شود

4)    اگر روی لینک در متن ایمیل کلیک کردید و صفحه جدید (سایت جدیدی) باز شد، حتما آدرس سایت را در مرورگر چک کنید که صحیح است یاخیر. مثلا اگر ایمیلی از گوگل آمده و وقتی روی لینک متن ایمیل کلیک می کنید آدرسی نامشخص (غیر از گوگل) باز شده، مورد حمله هک می باشد.

 

 

ما سعی خواهیم کرد به مرور از هر ایمیل جعلی که مشاهده می کنیم، یک نمونه در این صفحه قرار دهیم اما با رعایت موارد ساده بالا می توانید همواره از حملات مخرب ایمیلی در امان بمانید.

بالا